Cardedeu en Transició a la Fira de Sant Isidre

La tradicional Fira de Sant Isidre d’aquest any 2016 (13-16 de maig) ha comptat amb l’excel·lent novetat d’incloure un Espai d’Agroecologia i Proximitat on Cardedeu en Transició ha tingut paradeta pròpia, compartida amb l’entitat De Gota en Gota. Durant aquests dies, hem estat informat de les nostres activitats a tothom que hi estès interessat, com ara el nostre Mapa de consum, els primers passos de Cardedeu Comestible, els nostres berenars periòdics o les sessions de Projecció en Transició.

Com podreu veure a les imatges, una de les eines pedagògiques utilitzades per difondre el missatge de les dues entitats que compartíem paradeta ha estat un mapamundi on es podia recrear la llarguíssima ruta que recorren diferents productes fins arribar a la nostra llar, com el cafè, els texans o la xocolata.

Tot i que part de la gent que ens ha visitat ja ens coneixia, hem tingut l’oportunitat d’explicar què fem i quins són els nostres objectius a moltes altres persones que poc o res en sabien. Moltes gràcies a tots i totes per visitar-nos!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s