Curs “Com iniciar la Transició” 1-2 abril Cardedeu

Curs “Com iniciar la Transició” – 1-2 abril a Cardedeu, Barcelona

Amics transicionistes, desde Cardedeu en Transició estem encantats d’anunciar-vos que arriba els dies 1 i 2 d’abril 2017 a Cardedeu una nova edició del curs “Com iniciar la Transició: donant els primers passos en la teva comunitat”. Una edició renovada i actualitzada d’aquesta éxitosa formació per formar a transicionistes que va ser de molta utilitat al nostre grup.

Tindrà lloc a Esbiosfera, projecte amic i lloc de trobada de Cardedeu en transició, està organitzat per Red de Transición.

Us animem molt a participar i a difondre la informació. A sota podeu llegir amb detall.

Com construir iniciatives que fomentin la resiliència local enfront de la crisi actual i redueixin la dependència de les nostres societats del petroli?

Com dissenyar un futur ple de possibilitats, sostenible i inclusiu?

*Video realitzat a un dels cursos, Valencia juny 2016

Com iniciar la transició, és curs experiencial i participatiu, que acosta els ingredients i metodologies del moviment de transició. Una formació sorprenent i divertida, dirigida a persones inquietes i compromeses a construir col·lectivament un canvi positiu en el seu entorn. Dissenyada per donar als participants un ampli ventall d’eines de facilitació per promoure l’enfortiment d’iniciatives ja existents (monedes locals, horts urbans, etc.), així com la creació de nous grups de transició.

El Curs Com iniciar la Transició és un curs certificat per Transition Network de dos dies, en els quals s’explora el model de transició i es recorre tant la transició externa, treballant els aspectes ambientals i socials als quals ens enfrontem, com la transició interna amb els seus aspectes mes psicològics i emocionals.

Què aprendreu en aquest curs?

• Què és una iniciativa de transició i quins són els seus principis i metodologies.
• Diferents conceptes com: resiliència, comunitat, relocalizació, sistemes complexos, pic del petroli i canvi climàtic, entre d’altres.
• Eines per crear el teu grup de transició o reforçar-ho si ja existeix.
• Metodologies participatives.
• Et divertiràs i potenciaràs la teva creativitat.
• La importància de treballar tant la transició externa (aspectes socials i ambientals) com la transició interna (aspectes psicològics i emocionals).
• Noves maneres de relacionar-se en grup.

Per realitzar la vostra inscripció podeu emplenar aquest senzill formulari >>

FACILITACIÓ

Ana Huertas
Facilitadora per a la transició, la permacultura i processos comunitaris. Tècnica de cooperació internacional al desenvolupament, formada en relacions internacionals i agricultura sostenible per CEDEM i les universitats de Plymouth i Montpeller. Formadora oficial de transició i coordinadora de la Xarxa de Transició.

Juan del Río
Biòleg, activista, educador i investigador per a la sostenibilitat. Coordinador de la Xarxa de Transició i integrant de Cardedeu en Transició i Smart CSOs lab. És autor de la “Guía del movimiento de transición” i centra el seu treball a promoure nous models de vida sostenible. Més información: http://www.juandelrio.net

Jorge Carrasco
Activista pel canvi, poeta, fotògraf, dissenyador gràfic. Format en cursos i experiències sobre transformació interior, art i canvi social. Realitza tallers que barregen consciència i art, convençut de la importància de la creació artística com a vehicle per créixer. Membre de la Xarxa de Transició i d’associacions locals. Col·laborador amb Cardedeu en Transició.

LLOC

Esbiosfera
Escola d’Autosuficiència & Ecorestaurant
C/ Lluis llibre 29, de Cardedeu, Barcelona.
DIA I HORARI

Dissabte 1 d’Abril – Domingo 2 d’Abril
De 10.00h a 18.00h

OPCIONS DE PAGAMENT

110 eur matrícula individual
90 eur/participant per a grups de 3 persones
70 eur/participant per a grups de 5 o més persones

Per realitzar la vostra inscripció podeu emplenar aquest senzill formulari >>

* La plaça no es considerarà reservada fins a rebre el pagament.

Per a més informació sobre el curs de transició, escriure a: formacion@reddetransicion.org

El curs es realitzarà en l’idioma (Castellà o Català) que convingui als participants.

Deixa un comentari