Mapa de consum

Amb aquest mapa, des de Cardedeu en Transició volem fomentar i facilitar el consum responsable de productes ecològics i de proximitat, així com també l’adquisició d’articles d’intercanvi i de segona mà. Cal que tots i totes siguem conscients de la importància que en una societat en transició han de tenir els productes amb la menor petjada ecològica possible —ja sigui des del punt de vista del seu impacte en l’entorn o de l’energia d’origen fòssil necessària per produir-los o transportar-los—, i per això hem fet aquest mapa de consum, que recull tant els productors que tenim a la comarca com els comerços on es poden adquirir aquesta mena d’articles. A més, hi trobareu un apartat de serveis (ara mateix amb els restaurants que s’ajusten a aquests criteris) i un altre d’iniciatives (amb propostes interessants per la seva rellevància social).

A banda del mapa, que permet visualitzar i localitzar fàcilment els diferents punts, hem inclòs una altra eina —un full de càlcul— que recull les dades generals (adreça, telèfon, web, etc.) i que us permetrà seleccionar en funció de la població, del tipus de producte que busqueu, de si és ecològic o només de proximitat, etc.

De ben segur ens hem deixat altres productors, comerços, serveis i iniciatives, així que, com aquest projecte té un esperit col·laboratiu i de treball en grup, us animem a participar-hi activament i enviar-nos les vostres propostes tot omplint aquest formulari i avaluarem si les incloem al mapa. Només cal que s’ajustin als criteris comentats abans i que es trobin a menys de 20 kilòmetres de Cardedeu.

3 thoughts on “Mapa de consum

  1. Retroenllaç: 15è Berenar de Transició: Productes d’aquí i ara | Cardedeu en Transició

  2. Retroenllaç: Cardedeu en Transició a la Fira de Sant Isidre | Cardedeu en Transició

  3. Retroenllaç: Pícnic i projectes de futur: una breu crònica | Cardedeu en Transició

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s