Vídeos

El 15 de novembre de 2013 va tenir lloc el segon berenar de transició a l’Escola Esbiosfera de Cardedeu que introduïa el curs de Transició Sostenible que es va celebrar el dissabte i diumenge següents. El moviment de Transició Sostenible o Transition Towns Movement vol trobar alternatives a l’actual model de consum d’energia i és conegut arreu del món (Ràdio Televisió de Cardedeu).

—————————————

Cardedeu Autosuficient, la cooperativa de consum a Cardedeu. Trenta famílies de Cardedeu s’alimenten amb les hortalisses d’un hort ecològic. S’organitzen assembleàriament i entre tots decideixen els preus que pagaran per les cistelles. A més, donen feina al camp a una parella de Cardedeu (Ràdio Televisió de Cardedeu, setembre de 2013).

—————————————

Per què EsBioesfera? “Està a les nostres mans deixar un món millor a les persones”. Per això, a Cardedeu, l’escola Esbiosfera impulsa cursos d’autosuficiència i agricultura ecològica (Ràdio Televisió de Cardedeu, març de 2013).

—————————————

El juliol de 2012, a la planta baixa de la Biblioteca, els cardedeuencs va poder de gaudir del documental In Transition 2.0. Un documental que fa un recull de les diferents iniciatives de transició que s’han pogut viure en tot el món (Ràdio Televisió de Cardedeu).

—————————————

Cardedeu Autosuficient aposta per una transició cap a altres formes de fer de la nostra societat, per avançar cap a un món millor. I d’això és va parlar dissabte al matí en una jornada on es va compartir esmorzar, idees i fins i tot maneres de fer sabó (Ràdio Televisió de Cardedeu, gener de 2011).

—————————————

One thought on “Vídeos

  1. Retroenllaç: Cardedeu en Transició als medis | Cardedeu en Transició

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s